В Києві обікрали термінал самообслуговування за допомогою викрутки (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві обікрали термінал самообслуговування за допомогою викрутки (фото)

Кримінал
2045
До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку із терміналу самообслуговування, що розташований у приміщенні банку на бульварі Перова. Про злочин стало відомо працівнику фінансової установи, який отримав сигнал спрацювання сигналізації.
Про це йдеться на сайті Нацполіції.
Зловмисники обрали вихідний день, аби не привертати до себе увагу. Однак викрадені гроші привласнити їм не вдалося, оскільки вони відразу потрапили у поле зору правоохоронців.
За інформацією начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, першими на місце прибули патрульні, які затримали двох осіб із речовими доказами. Згодом співробітник банку підтвердив факт крадіжки грошей, але остаточна сума матеріального збитку встановлюється.
Затримані – 35-річний місцевий мешканець та 25-річний уродженець Запорізької області – у скоєному зізналися. Вони розповіли, як обрали приміщення, потрапили до нього та викрали гроші. Раніше неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців, а один із них скоїв крадіжку, перебуваючи під домашнім арештом за вчинення аналогічного злочину в Оболонському районі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас