Hyundai представив машину-амфібію (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai представив машину-амфібію (фото)

Технології&Авто
1695
Компанія Hyundai запропонувала на суд глядачів на Женевському автосалоні концептуальний електрокар Kite. Основною родзинкою цього «малюка» є можливість перетворюватися з машини на водний мотоцикл.
Дизайн автомобіля створювали студенти Європейського інституту дизайну в Турині спільно з дизайн-центром Hyundai, що розташований у Німеччині. Основним завданням дизайнерів була ліквідація або зменшення бар’єрів між зовнішнім і внутрішнім простором, щоб у результаті отримати машину з оригінальним і веселим дизайном, передає ЦТС.
У концептуальному електрокарі немає дверей, даху і вікон. На думку дизайнерів, плавні лінії корпуса передають ідею про плавання, свободу, вільний час. Дизайнери пояснюють, що їхнє дітище має навіювати ідеї про відпочинок біля води.
Автомобіль і водний мотоцикл пересуваються за допомогою електроприводу з чотирма двигунами, які помістилися в колесах. Для руху по воді передбачена гідротурбіна.

Водій з машиною може взаємодіяти на відстані за допомогою додатка в смартфоні. Однак про серійне виробництво цього гібрида поки нічого не кажуть.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас