Знайдені в гаражі машини зробили власника мільйонером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знайдені в гаражі машини зробили власника мільйонером

Особисті фінанси
1501
Два місяці тому в одному з американських гаражів були виявлені забуті спорткари. Ця історія сколихнула автосвіт тоді, а зараз отримала новий виток розвитку. Найдорожчі автомобілі зі знайденої колекції були продані на аукціоні і принесли в цілому 3,5 мільйона доларів.
Машини перебувають у відмінному стані і не потребують серйозного ремонту або реставрації. Власник вирішив не вкладатися в їх відновлення, а відразу виставити на аукціон. Вирішено було продати спорткари за допомогою Gooding & Company в штаті Флорида, повідомляє mmr.
Велика сума виручки була очікуваною, бо їх колишній власник приділяв велику увагу технічному стану машин. Він користувався послугами одного механіка, а коли він загинув в автокатастрофі, то законсервував колекцію на довгі 25 років.
Власник продав майже всі машини з колекції, але Triumph TR6 1976 року і Morgan 8 1978 року він все ж залишив собі. Родстер Shelby Cobra 1966 року зі семилітровим двигуном на вісім циліндрів пішов з молотка 1,045 млн доларів. Спорткар Ferrari 275GTB привернув увагу більшої кількості покупців і був проданий за 2,53 мільйона доларів. Ця ціна пояснюється рідкістю лота. Таких Ferrari було випущено всього 80 штук з алюмінієвим кузовом. Хто став покупцем автомобілів, аукціонний дім так і не розкрив.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас