Україну визнали однією з найдешевших для життя країн світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україну визнали однією з найдешевших для життя країн світу

Особисті фінанси
5408
Україна посіла шосте місце в рейтингу найдешевших для проживання країн світу. Відповідний рейтинг був складений американським порталом GoBankingRates.
Повідомляється, що сам рейтинг складається з 50 країн. При його складанні враховувалися країни, де люди найменше витрачають на житло, продукти, товари і різні послуги. Всі ціни враховувалися в доларовому еквіваленті, а вартість проживання порівнювалася з цінами в Нью-Йорку.
Так, найдешевшою країною для проживання стала Індія, в той час як останнє місце дісталося Угорщині. Серед іншого в рейтинг також була включена Грузія (16 місце), Молдова (19 місце), Білорусь (27 місце), Казахстан (31 місце), Вірменія (34 місце) і Азербайджан (35 місце).
Раніше повідомлялося, що український паспорт зайняв нове місце в рейтингу привабливості громадянств. Згідно з результатами, найбільше в світі цінують громадянство Ірландії, Швейцарії, Португалії та Швеції.
Як виявилося, що найбільше заробляють іноземні фахівці в індійському місті Мумбаї. Друге місце зайняв американський Сан-Франциско, а третє – швейцарський Цюріх.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас