Суд Лондона зобов'язав компанії Коломойського і Боголюбова деталізувати угоди Приватбанку на $1,9 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд Лондона зобов'язав компанії Коломойського і Боголюбова деталізувати угоди Приватбанку на $1,9 млрд

Фондовий ринок
722
Високий суд Лондона за підсумками засідань 2 березня зобов’язав компанії, пов’язані з колишніми власниками Приватбанку Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим, Rossyn Investing Corp, Milbert Ventures Inc і ZAO Ukrtransitservice Ltd деталізувати інформацію про операції з коштами фінустанови, отриманими від інших осіб.
Про це йдеться в ухвалі суду.
У документі зазначається, що банк подав позов проти Коломойського і Боголюбова, а також пов’язаних з ними осіб – Teamtrend Limited, Trade Point Agro Limited, Collyer Limited, Rossyn Investing Corp, Milbert Ventures Inc і ZAO Ukrtransitservice Ltd.
Високий суд Лондона 19 січня продовжив арешт активів колишніх власників Приватбанку Коломойського і Боголюбова на суму понад 2,5 млрд доларів.
У суді пройшли додаткові слухання щодо процесуальних питань у справі Приватбанку проти Коломойського, Боголюбова та інших осіб.
Рішення суду про всесвітній арешт активів, винесене в грудні 2017 року, було продовжено до наступного відповідного рішення суду.
Разом з тим суд зобов’язав Коломойського і Боголюбова розкрити інформацію про всі свої активи обмеженому колу осіб, які безпосередньо беруть участь у розгляді справи.

Довідка Finance.ua:

  • У грудні Високий суд Англії та Уельсу прийняв рішення про арешт активів колишніх власників Приватбанку Коломойського і Боголюбова на суму 2,5 млрд доларів.
  • Рішення про арешт активів було прийнято на підставі наданих суду детальних доказів, які доводять, що Коломойський і Боголюбов вивели з банку майже 2 млрд доларів шляхом проведення низки незаконних операцій, в результаті яких кошти переводилися на компанії, які їм таємно належали або перебували під їхнім контролем.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас