Країни G20 вирішили боротися з недобросовісною торгівлею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Країни G20 вирішили боротися з недобросовісною торгівлею

Світ
391
У Буенос-Айресі (Аргентина) 19-20 березня пройде зустріч міністрів фінансів країн Великої двадцятки (G20), на якій вони збираються обговорити ризики глобальної торгівлі. Про це свідчить підготовлений проект комюніке, повідомляє Reuters.
Як зазначається, світові фінансові лідери візьмуть на себе зобов’язання боротися з недобросовісною торгівлею і приділять увагу правилам глобальної торгівлі на зустрічі 20 березня, оскільки Сполучені Штати викликали загрозу глобальної торговельної війни через введення імпортних мит на сталь і алюміній.
“Ми підкреслюємо вирішальну роль заснованої на правилах міжнародної торгової системи. Ми наполягаємо на важливості двосторонніх і регіональних угод, відкритих, всеосяжних і узгоджених з СОТ, і зобов’язуємося працювати над тим, щоб вони доповнювали багатосторонні торговельні угоди”, – йдеться в проекті комюніке.
Нагадаємо, Сполучені Штати Америки розробляють пропозицію щодо введення мит на продукцію з Китаю, збиток від яких для китайського імпорту в США може скласти близько 30 мільярдів доларів на рік.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас