Канада і Швеція виділили $2 млн на відновлення Донбасу - МінТОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада і Швеція виділили $2 млн на відновлення Донбасу - МінТОТ

Казна та Політика
114
Урядами Канади та Швеції в рамках Цільового фонду багатьох партнерів виділили $2 млн на відбудову Донбасу, повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ).
“У рамках Цільового фонду багатьох партнерів виділені перші $2 мільйони на відновлення і розвиток миру на Донбасі. Кошти надано урядами Канади та Швеції і будуть адмініструватися Світовим банком відповідно до пріоритетів, визначених Державною цільовою програмою “Відновлення і розвиток світу в східних регіонах України”, – йдеться в оприлюдненому прес-службою міністерства повідомленні у вівторок.
Згідно з повідомленням, Цільовий фонд управляє коштами міжнародної донорської спільноти, які спрямовуються на підтримку відновлення і розвитку миру на Донбасі.
Відзначається, що грантові кошти будуть спрямовані на фінансування пріоритетних проектів, здійснюваних на виконання державної цільової програми “Відновлення і розвиток миру в східних регіонах України”, “Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб і запровадження довгострокових рішень стосовно внутрішнього переміщення на період до 2020 року”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас