З Броварів до Києва запустили безкоштовний автобус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Броварів до Києва запустили безкоштовний автобус

Казна та Політика
2502
У понеділок, 12 березня, з Броварів до Києва почав курсувати безкоштовний “громадський автобус”, повідомляє ЦТС з посиланням на Наш Київ.
Автобус місткістю 100 осіб буде ходити щодня з 6:00 до 9:00 ранку і з 17:00 до 20:00 вечора за маршрутом: станція метро Лісова – вул. Гагаріна – вул. Незалежності – вул. Короленка – вул. Київська – станція метро Лісова.
За словами авторів ініціативи, “громадський автобус” є некомерційним соціальним експериментом, який повинен допомогти у розв’язанні транспортної проблеми Броварів. Проїзд в ньому буде безкоштовним для всіх верств населення, а фінансується він за рахунок донорських внесків та добровільних пожертвувань пасажирів.
Вартість шести годин роботи автобуса, який був наданий “Київпастрансом”, становить 5800 гривень.
За словами авторів ініціативи, вже в перший тиждень роботи “громадського автобуса” стане зрозуміло, чи потрібен такий проект мешканцям Броварів. Якщо експеримент виявиться успішним, проект буде продовжуватися і розвиватися.
Так, планується запустити автобус не тільки в години пік, а й взагалі на цілий день, а також збільшити кількість автобусів і додати ще один маршрут.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас