Банк Південний повідомляє про виплати коштів вкладникам ПАТ "АКБ "Капітал" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Південний повідомляє про виплати коштів вкладникам ПАТ "АКБ "Капітал"

Особисті фінанси
80
З 05 березня 2018 року вкладники ПАТ «АКБ «Капітал» можуть звертатися до відділень Банку Південний для отримання відшкодувань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Банк Південний виступає банком-агентом із виплат відшкодувань Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, в тому числі одним з перших успішно здійснює виплати в новій автоматизованій системі ФГВФО. Автоматизована система створена для того, щоб зробити максимально зручним процес отримання гарантованої суми вкладником, і виконує захисні функції прав і законних інтересів вкладників у сфері гарантування вкладів фізичних осіб.
Для отримання відшкодування вкладнику необхідно мати при собі паспорт та документ органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).
Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно звернутися до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та надати копії паспорта та ідентифікаційного коду, а також нотаріально завірену копію свідоцтва про право на спадщину.
Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу включаючи проценти, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО банку з ринку, але не більше 200 000 гривень.
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас