Результати опитування: криптовалюта Amazon coin користувалася б попитом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати опитування: криптовалюта Amazon coin користувалася б попитом

Фінтех і Картки
661
Згідно з результатами опитування LendEDU, криптовалюта, випущена Amazon, користувалася б попитом серед покупців цього магазину.
Всього в опитуванні взяло участь близько 1000 респондентів, всі з них протягом 30 днів зробили як мінімум одну покупку в цьому магазині.
Трохи більше половини з них (51,7%) відповіли, що із задоволенням використовували б криптовалюту, випущену Amazon, при здійсненні покупки. При цьому користувачі Amazon Prime виявилися більш лояльні до ідеї створення і використання криптовалюти, серед них ідею підтримало 58,3%. І тільки 22% висловилися однозначно проти цієї ідеї.
При цьому на питання про те, користувалися б ви банківським рахунком, наданим Amazon, 44,5% відповіли позитивно, і 49,6% також відповіли позитивно про використання депозитного рахунку.
Всього респондентам поставили 17 запитань про те, які ще послуги, на їхню думку, міг би пропонувати Amazon: іпотечне кредитування, страхування життя та інші.
У відповідь на загальне питання про те, кому вони з більшою охотою довірили б свої фінанси, Amazon чи традиційним банкам, близько 61 відсотка заявили, що Amazon викликає у них більше довіри, ніж традиційні банки.
Втім, Amazon далекий від планів зі створення власної криптовалюти і тільки нещодавно почав роботу з блокчейн-технологією, коли в грудні минулого року Amazon Web Services (AWS) підписала контракт з R3 на використання платформи Corda.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас