Сінгапур відмовився від безпілотних поїздів у метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сінгапур відмовився від безпілотних поїздів у метро

Технології&Авто
1180
Керівництво сінгапурського метрополітену (MRT) вирішило відмовитися від автоматизованої системи безпілотних поїздів через постійні перебої в русі. Про це пише локальне видання The Straits Times.
Прес-служба метрополітену пояснила, що раніше безпілотні поїзди курсували по гілці без присутності людини. Оператори були присутні на одній з гілок тільки в годину пік, де їздили безпілотні поїзди.
Тепер було прийнято рішення, що машиністи будуть присутні в кожному поїзді протягом всієї роботи метрополітену, щоб не тільки додавати впевненості пасажирам, а й для оперативного реагування на різні події.
У Сінгапурі в 2003 році вперше в світі почала функціонувати одна з ліній метрополітену, де курсували виключно безпілотні поїзди. До теперішнього часу відкрито ще кілька подібних ліній. Загальна протяжність MRT міста-держави перевищує 200 км. Щодня близько 2 млн осіб користуються послугами даного виду транспорту.
Згідно з планами уряду, до 2030 року протяжність метрополітену складе 360 км, що перевищить аналогічні показники метро в Гонконзі і Токіо.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас