Канада виявилася не готовою до напливу майнерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада виявилася не готовою до напливу майнерів

Фінтех і Картки
1464
Під час конференції в Монреалі 2 березня уряд Квебеку заявив, що «не зацікавлений» в наданні майнерам дешевої електроенергії через найбільшу державну енергетичну компанію Hydro-Quebec.
У коментарях прем’єр-міністр Філіп Куйяр зазначив, що, на відміну від попередніх заяв самого керівництва Hydro-Quebec, яке планувало залучити майнерів для зміцнення економічних перспектив, «біткой-майнінг» без «збільшення тарифів» несприятливий для економіки.
В цьому році Квебек швидко сплив на радарах операторів криптовалютного майнінгу у всьому світі. З огляду на зростаючу невизначеність щодо майбутнього майнінгу в Китаї, компанії шукають інші варіанти, де їм можуть надати дешеві оптові ціни. Майнінг біткойна вимагає великих обсягів електроенергії, тому доступ до дешевої енергії дає серйозну конкурентну перевагу канадській провінції Квебек. Щодня в Hydro-Quebec надходять десятки пропозицій про співпрацю.
Після того, як в січні надійшло понад 30 пропозицій, керівництво Hydro-Quebec попередило, що «не зможе задовольнити всі заявки». На порядку денному також підвищення тарифів для майнерів.
«Якщо ми підключимо всіх тих, хто подав заявку, ми створимо собі проблему», – сказав генеральний директор Hydro-Quebec Ерік Мартель. «У нас є ліміти і ми не можемо задовольнити запити всієї планети”.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас