Harley-Davidson купив частину Alta Motors для створення електромотоциклів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson купив частину Alta Motors для створення електромотоциклів

Фондовий ринок
373
Harley-Davidson купив частину Alta Motors — компанії, яка займається виробництвом електромотоциклів. Як повідомляє TechCrunch, в планах Harley-Davidson — створення власної лінійки електробайків. Фінансові деталі угоди залишилося невідомими.
«Наша 10-річна стратегія орієнтована на нове покоління власників. Ось чому ми провели агресивну інвестиційну кампанію в сферу електротранспорту», — пояснив це рішення президент компанії Метт Леватич. Як зазначає CNN, угода могла бути спровокована їхніми поганими фінансовими показниками: у 2017 році роздрібні продажі мотоциклів Harley знизилися по всьому світу. У зв’язку з цим, компанія має намір зробити ставку на ринок електромотоциклів, який вони вважають новим, але перспективним.
Як стало відомо USA Today, початок продажів електромотоцикла Harley-Davidson заплановано на 2019 рік. За неофіційною інформацією, яка стала відома завдяки запитам компанії на реєстрацію нової торгової марки, він буде називатися Revelation. У Harley-Davidson цю інформацію не прокоментували. Для створення нових моделей Alta Motors в наступні 10 років буде отримувати від Harley-Davidson багатомільйонні інвестиції на розвиток і вдосконалення технології. Harley-Davidson, в свою чергу, отримає від Alta готове рішення для створення електромотоцикла — зокрема, щодо двигуна і системи живлення.
У 2014 році Harley-Davidson вже заявляв про амбіції створення електричного байка LiveWire. Як розповіли в компанії, вони планують випустити «футуристичного вигляду мотоцикл», який на одному заряді може проїхати близько 80 кілометрів. У промисловій версії байка виробник обіцяв істотно збільшити цей показник. Його можна буде купити вже в 2019 році, тому, можливо, Alta Motors допоможе з виробництвом саме цієї моделі.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас