Oracle представила ШІ-додатки для управління фінансами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Oracle представила ШІ-додатки для управління фінансами

Технології&Авто
784
Американський виробник корпоративного софту Oracle анонсував нові бізнес-додатки, що використовують алгоритми штучного інтелекту (ШІ) для управління фінансами.
Нові рішення Oracle Adaptive Intelligent Applications для ERP-систем (Enterprise Resource Planning, ERP) допомагають автоматизувати транзакції, оптимізувати бізнес-процеси і розширити можливості існуючих додатків, в тому числі систем управління фінансами, закупівлями, ефективністю підприємства, замовленнями і виробничих систем в хмарному комплексі ERP Cloud Suite.
У Oracle відзначають, що завдяки Adaptive Intelligent Applications фінансовий підрозділ одного великого ритейлера отримав можливість збирати первинну інформацію про постачальників, таку як історія закупівель, комісійна винагорода у відсотках, знижки, отримані за допомогою сторонніх даних про доходи постачальників, кредитний рейтинг тощо.
Це допомагає вирішити, з якими постачальниками варто активізувати ведення бізнесу, а з якими – припинити вести справи з метою максимальної економії коштів.
Додатки Oracle Adaptive Intelligent Applications вбудовані в існуючі хмарні рішення Oracle Cloud Applications.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас