Forbes назвав найбагатшого репера світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes назвав найбагатшого репера світу

Світ
1267
Найбільш високооплачуваним репером цього року став Шон Корі Картер, відомий як Jay-Z. Його статки складають $900 мільйонів, повідомляє журнал Forbes.
Jay-Z обійшов минулого лідера Дідді, а також Дрейка, Доктора Дре і Емінема. Як зазначило видання, більшу частину коштів Jay-Z принесли продажі шампанського Armand de Brignac і коньяку D’Ussé, серед рядків доходу також компанія Roc Nation і стрімінговий сервіс Tidal.
На другому місці опинився репер Дідді, який ще в грудні 2017 року залишався лідером. 48-річний музикант зі статком у $825 мільйонів заробив на продажах преміум-алкоголю: текіли DeLéon, кількома напоями Diageo і горілки Ciroc.
Доктор Дре посів третє місце з $770 мільйонами. Він тримається в топі за рахунок продажу Apple фірми навушників Beats за 3 мільярди доларів.
Вся трійка – Дідді, Дре і Jay-Z – не тільки найбагатші репери, але і найбільш високооплачувані американські музиканти будь-якого жанру. Слідом за ними йдуть колеги з хіп-хопу: Дрейк і Емінем, кожен з яких має по $100 мільйонів.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас