Uber запустив у США сервіс Uber Health, який допоможе пацієнтам швидше діставатися до лікарні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустив у США сервіс Uber Health, який допоможе пацієнтам швидше діставатися до лікарні

Фондовий ринок
160
Компанія Uber давно вийшла за межі сервісу за викликом звичайного таксі, надаючи низку інших послуг на основі своїх технологічних рішень. Найцікавішими “побічними” пропозиціями компанії можна назвати сервіс з доставки їжі Uber Eats і сервіс прокату електровелосипедів Uber Bike, а тепер до них приєднається ще один сервіс Uber Health.
Даний сервіс запущено спільно з медичними, опікунськими і страховими компаніями, які зможуть викликати таксі для пацієнтів, яким необхідно потрапити на прийом до лікаря, а потім повернутися назад додому. В першу чергу сервіс Uber Health призначений для літніх пацієнтів, яким буде важко дістатися до місця обстеження на громадському транспорті.
При цьому сам пацієнт не зобов’язаний бути користувачем Uber – замовлення поїздки буде здійснюватися операторами і медичними працівниками, а оплата поїздки буде покриватися страховими виплатами, входячи у вартість медичного обслуговування. Повідомлення про деталі поїздки буде приходити у вигляді SMS, так що немає необхідності використовувати смартфон (достатньо звичайного бабцьоофону) або встановлювати додаток Uber.
Питаннями безпеки конфіденційних медичних даних буде займатися компанія Clearwater Compliance, яка є одним з провідних гравців в HIPAA-сегменті (передача та захист даних закладів охорони здоров’я). Зазначимо, що сервіс Uber Health вже використовується більш ніж в 100 американських медичних установах в рамках бета-програми, проте тепер його розвиток та залучення нових організацій-партнерів буде проходити більш активно.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас