Ілон Маск поділився секретом свого успіху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск поділився секретом свого успіху

Світ
3610
Ілон Маск заявив, що настав його час поділитися з публікою своїм секретом успіху. За словами кумира сучасних гиків, все пов’язано з його вмінням правильно планувати свій режим дня. Бізнесмен запевняє, що він розбиває свій робочий день на цикл п’ятихвилинних перерв, між якими він намагається встигнути максимально багато. Головне, в даному випадку, не витрачати занадто багато часу на розбір електронної пошти і відповідей на телефонні дзвінки.
Головний принцип роботи Маска полягає в тому, що він намагається не витрачати час даремно, що і дозволяє підприємцю управляти двома великими компаніями. Крім цього, більшість телефонних дзвінків він ігнорує і те ж саме стосується електронної пошти.
Підприємець підкреслює, що намагається вирішувати справи поступово, одну за іншою, відводячи на кожну з них не більше п’яти хвилин. Крім цього, прийоми їжі він намагається поєднувати з діловими зустрічами.
У тиждень засновнику SpaceX доводиться працювати в середньому 80-100 годин. Причому, приблизно 80% часу він приділяє саме інженерному проектуванню. На сон підприємцю вистачає і шести годин. Саме в описаній формулі Маск бачить свій рецепт успіху.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас