У Венесуелі запустили курси криптовалютної грамотності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Венесуелі запустили курси криптовалютної грамотності

Фінтех і Картки
111
Уряд Венесуели запустив безкоштовний навчальний курс з криптовалют, щоб навчити громадян купувати, продавати і обмінювати цифрові валюти. Мета — зробити більш популярною нафтову криптовалюту Petro, яка нещодавно була випущена державою, пише Cointelegraph.
Відкриття школи під назвою «Granja Laboratorio Petro» в Каракасі відбулося через кілька днів після запуску національної нафтової криптовалюти Венесуели Petro (PTR) 20 лютого. Викладач школи Кармен Сальвадор каже, що вона пропонує «абсолютно безкоштовне навчання», зазначивши, що «на будь-якому міжнародному ринку аналогічний курс коштує від $500 до $800».
«Багато молодих людей тут не мають таких грошей, але венесуельський уряд гарантує, що всі зможуть отримати освіту», — сказав Сальвадор.
Венесуела запустила свою власну криптовалюту на основі нафти, щоб залучити іноземних інвесторів, оминаючи економічні санкції, введені проти країни Сполученими Штатами та ЄС.
З моменту ICO Petro 20 лютого було зібрано близько $735 млн, згідно з твітами президента країни Ніколаса Мадуро. У повідомленні венесуельського новинного агентства Actualidad говориться, що в перші два дні продажів Petro було залучено в цілому більше $1 млрд.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас