Республіка Маршаллові Острови випустить національну криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Республіка Маршаллові Острови випустить національну криптовалюту

Світ
209
Тихоокеанська держава в Мікронезії Маршаллові Острови має намір випустити власну національну криптовалюту, яка стане легальним платіжним інструментом. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на представників місцевого уряду.
Минулого тижня члени парламенту Маршаллових Островів проголосували на користь відповідного плану, розповів у телефонній розмові сенатор Кеннет Кеді. За його словами, у сенату є ще кілька днів, щоб виступити проти, однак це малоймовірно.
У свою чергу помічник президента країни Девід Пол додав, що цифрова монета Sovereign, швидше за все, буде випущена вже в цьому році. За його словами, уряд організує первинну пропозицію монет (ICO), після чого почне приймати заявки бірж на торгівлю новим цифровим активом. Планується, що Sovereign допоможе зміцнити місцевий бюджет.
«У першу чергу це буде зроблено для задоволення довгострокових потреб країни», — додав Пол.
Зазначимо, що до складу держави входять понад 1100 островів у Тихому океані, на яких живуть близько 70 тисяч осіб. За словами Пола, частину залучених у ході ICO коштів буде спрямовано на розвиток сфери охорони здоров’я, оскільки на деяких жителів Маршаллових Островів позначилися наслідки ядерних випробувань США, які проводилися тут у минулому.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас