Аваков прокоментував наявність вілли в Італії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков прокоментував наявність вілли в Італії

Казна та Політика
2359
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що віллу в Італії, якою володіє його компанія, використовує під туристичний проект його дружина Інна. Про це йдеться в коментарі міністра, який передав “Українській правді” директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.
“Це один з туристичних бізнес-проектів, яким займається дружина в Італії, в рамках роботи в італійській компанії”, – заявив Аваков.
“Йдеться про приміщення під міні-готель, придбане за кредитні кошти і за участю коштів капіталу компанії “Авіталь”, – уточнив він.
За словами Авакова, цим проектом його дружина займається понад півтора роки.
“Ймовірно, проект буде реалізований і запрацює в 2019 році”, – повідомив він.
“Це один з декількох туристичних бізнесів, яким займається дружина. Легально, офіційно, транспарентно – і в цьому немає ніякої сенсації”, – запевнив міністр.

Довідка Finance.ua

  • У Арсена Авакова з’явилася вілла на березі Італії. У ній налічується 26 кімнат, площа цього палацу складає 566 метрів. Вартість маєтку становить близько 774 тисяч євро.
  • 2017 рік міністр внутрішніх справ Арсен Аваков задекларував 1 082 323 грн доходів, а його дружина Інна – 56 976 679 гривень. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас