Американці назвали кращі для купівлі автомобілі 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці назвали кращі для купівлі автомобілі 2018

Технології&Авто
33035
Збираєтеся купувати новий автомобіль, але не можете вибрати? Як варіант, можна прислухатися до думки американських експертів. Фахівці видання Kelley Blue Book опублікували рейтинг кращих для купівлі автомобілів у 2018 році.
Починаючи з серпня, експерти Kelley Blue Book тестували машини протягом семи тижнів. Фахівці не просто вивчали їздові якості. Вони, наприклад, аналізували, наскільки зручно на автомобілі паркуватися, або сідати і виходити з авто. Іншими словами, випробовували споживчі якості машин. Після чого і було визначено переможців.
Всього аналітики відібрали 12 переможців. Але позаяк не всі американські моделі представлені в Україні, зібрані сім кращих машин з найбільш популярних в нашій країні класів:
  • компактні авто;
  • авто середнього розміру;
  • кросовери;
  • позашляховики;
  • преміальні авто.
ТОП-7 найкращих для купівлі авто 2018:
(За версією американської дослідницької організації Kelley Blue Book)
1. Honda Accord
Експерти високо оцінили технологічність нового Honda Accord, а також ефективність і потужність турбованих моторів.
До всього аналітики відзначили функціональність і зручність інформаційно-розважальної системи.
2. Porsche 718 Boxster
Porsche 718 Boxster визнаний кращим для купівлі спорткаром в 2018 році. Це двомісний спортивний автомобіль, який може оснащуватися 2,5-літровим турбомотором потужністю 350 кінських сил. Двигун працює в парі з 6-ступінчастою ​​«механікою», або 7-ступінчастим “автоматом”. Єдиний мінус – 718 Boxster коштує близько $60 000, що робить його недоступним для більшості автолюбителів.
3. Honda Civic
Honda Civic була визнана найкращим варіантом для купівлі в 2018 році в класі компактних автомобілів.
Як зазначають експерти, жоден інший компактник не може похвалитися такою місткістю, технологічністю і функціональністю, як «Сівік». Також цьому авто, на думку американців, немає рівних з точки зору надійності. А при продажу на вторинному ринку автомобіль зберігає стабільно високу ціну, що робить його привабливою інвестицією.
4. Audi A5 Sportback
Audi A5 визнана переможцем в номінації «Кращий преміальний автомобіль». Експерти відзначили елегантність і розкіш цього авто. Під капотом у A5 – 2-літровий турбований мотор потужністю 252 кінські сили, який працює в парі з 7-ступінчастим “автоматом” з подвійним зчепленням. Тяга передається на всі чотири колеса.
5. Honda CR-V
У США Honda CR-V – один з лідерів рейтингу ТОП-10 популярних кросоверів. Експерти запевняють, що у паркетника «Хонди» найбільш продуманий салон серед усіх машин цього класу. Також, за їхніми словами, CR-V поза конкуренцією в плані їзди по місту – автомобіль відмінно “рулиться”, хороший в поворотах і чудово гальмує.
6. Honda Pilot
У категорії «Кращий позашляховик» знову опинилася «Хонда». На цей раз Pilot. Фахівці американського видання відзначають, що японцям вдалося позбутися багатьох мінусів, які були присутні в старому «Пілоті»: дешевого пластику, шуму в салоні і різних застарілих «крутилок».
7. Audi Q5
Американці вважають, що Audi Q5 найкращий преміальний кросовер, який можна купити в 2018 році. Експерти відзначили відмінну керованість і високу технологічність автомобіля. Audi Q5 2018 модельного року економічніший і швидший від свого попередника завдяки покращеному 2-літровому мотору і новому 7-ступінчастому «автомату» з подвійним зчепленням. Кросовер оснащується фірмовою системою повного приводу від Audi – Quattro.
За матеріалами:
CarDiagram
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас