Україна є найбільшим експортером фахівців у світі - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна є найбільшим експортером фахівців у світі - дослідження

Особисті фінанси
1884
Аналітична та консалтингова компанія IMD World Competitive Center випустила дослідження про розподіл талантів у світі і відповідно конкурентність країн. Редакція AIN.UA вибрала все, що стосується України. Дані – за листопад 2017 року.
Світовий рейтинг талантів IMD ґрунтується на показниках діяльності країн за трьома основними категоріями: інвестиції та розвиток ринку праці, можливості працевлаштованих і підготовка кадрів. Ці три категорії демонструють, наскільки ефективні країни в різних областях: освіта, навчання на робочому місці, мовні навички, вартість і якість життя, зарплати, податкові ставки і т.д.
Лідирують країни Північної і Західної Європи: Австрія, Фінляндія, Нідерланди, Норвегія, Німеччина, Швеція, Люксембург. А ось Україна знаходиться в самому хвості майже всіма пунктами за рідкісними винятками. У загальному заліку конкурентності країн по талантах наша країна зайняла 59 місце в рейтингу з 63 країн. При цьому за рік позиції України тільки погіршилися, йдеться в дослідженні.
Україна є найбільшим експортером фахівців у світі - дослідження
У порівнянні з минулим роком, Україна погіршила свій результат в загальному заліку на 10 позицій – раніше вона займала 49 місце в рейтингу. Сильніше просів тільки Казахстан (44 місце в рейтингу) – відразу на 14 позицій. Також -10 в загальному заліку у Філіппін (55 місце). Решта країн або втрачають позиції повільніше, або поступово покращують їх.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас