Долар росте до євро і знижується до ієни після публікації протоколів ЄЦБ і ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар росте до євро і знижується до ієни після публікації протоколів ЄЦБ і ФРС

Валюта
453
Курс долара США зростає в парі з євро і дешевшає до ієни в ході торгів у четвер, інвестори оцінюють протоколи останніх засідань Федеральної резервної системи (ФРС) і Європейського центрального банку (ЄЦБ).
Опублікований напередодні протокол січневого засідання Федрезерву вказав на посилення економіки США, що може підвищити ймовірність більшого числа підвищень процентних ставок, ніж очікувалося раніше. Протокол викликав зростання прибутковості US Treasuries і зміцнення долара.
Разом з тим оприлюднений у четвер протокол минулого засідання ЄЦБ показав, що керівництво центробанку визнало передчасною зміну риторики, хоча і залишило за собою можливість перегляду курсу грошово-кредитної політики в найближчому майбутньому. На думку ЄЦБ, інфляція в єврозоні, як і раніше, недостатньо висока, щоб говорити про посилення ГКП.
Євро торгується о 16:15 мск в районі $1,2276 проти $1,2284 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти перебуває на вказаний час в районі 131,46 ієни в порівнянні з 132,39 ієни в попередній день. Курс долара становить 107,08 ієни проти 107,78 ієни в середу.
Індекс ICE U.S. Dollar, що показує вартість долара США відносно шести основних світових валют, слабо змінюється, тоді як раніше його підвищення досягало 0,2%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас