Nokia анонсувала керовані послуги для безпеки мереж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia анонсувала керовані послуги для безпеки мереж

Технології&Авто
109
Фінський виробник телекомунікаційного обладнання Nokia анонсував керовані сервіси безпеки для мобільних, IP- і фіксованих мереж.
Нові послуги, що одержали назви Nokia Managed Security Service і Security Risk Index, охоплюють всі галузі безпеки, включаючи оцінку і захист різнорідних мереж, що працюють в мультивендорському середовищі, де існує набагато більше можливостей для атак і набагато більше ризиків.
В сервісах використовуються комплексні програмні рішення NetGuard, які розпізнають, запобігають і відображають кібератаки в традиційних і хмарних мережевих архітектурах, захищають кінцевих користувачів і пристрої Інтернету речей.
Суть Security Risk Index полягає в тому, що Nokia надає вичерпний аналіз вразливостей і пропозиції щодо їх усунення. Після оцінки вступає в дію керована послуга, заснована на програмному забезпеченні Nokia NetGuard, яка завершує цей цілісний процес.
«Оператори повинні бути готові до атак на свої системи безпеки. Для ліквідації можливих загроз потрібна динамічна керована послуга, і тому ми робимо в цій галузі комплексні зусилля – від оцінки ризиків до вдосконалення інфраструктури безпеки у наших замовників і управління нею», – зазначив керівник підрозділу керованих послуг Nokia Фрідріх Травогер (Friedrich Trawoeger).
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас