Нафта дешевшає в очікуванні даних про запаси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає в очікуванні даних про запаси

Енергетика
399
Ціна на нафту еталонних марок знижується в ході торгів у середу на очікуваннях зростання запасів палива в США.
Ціна квітневих ф’ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 7:05 за Києвом опустилася на $0,63 (0,97%) – до $64,62 за барель. У вівторок контракти подешевшали на $0,42 (0,64%) – до $65,25 за барель.
Вартість ф’ючерсу на нафту BRENT на квітень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) зменшилася до цього часу на $0,76 (1,23%) – до $61,03 за барель. Квітневі контракти завершили попередню сесію в плюсі, зупинившись на позначці $61,79 за барель.
Офіційні статистичні дані від міністерства енергетики США про динаміку запасів вуглеводнів в країні за підсумками минулого тижня будуть оприлюднені в четвер, на день пізніше ніж зазвичай, через те, що понеділок був вихідним днем.
Аналітики, опитані агентством Bloomberg, очікують зростання запасів нафти на 3 млн барелів. Якщо прогноз виправдається, це може стати черговим свідченням того, що підйом нафтовидобутку в Штатах ризикує звести нанівець зусилля ОПЕК+ щодо обмеження видобутку.
“Якщо запаси в Штатах зростуть сильніше, ніж ринок очікує, це чинитиме додатковий тиск на ціни, – говорить аналітик сировинного ринку в Samsung Futures Кім Квангре. – І нам потрібно відстежувати ситуацію на предмет подальшої взаємодії ОПЕК з Росією, оскільки у них можуть виникнути розбіжності”.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас