Завтра заблокують картки VISA одного з банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завтра заблокують картки VISA одного з банків

Фінтех і Картки
7730
ВТБ Банк попередив своїх клієнтів про те, що з 21 лютого завершує роботу з платіжною системою VISA. У зв’язку з цим з завтрашнього дня припиняється обслуговування транзакцій по картках цієї системи.
“Шановні клієнти! Просимо вас взяти до уваги, що з 21 лютого 2018 року ПАТ «ВТБ БАНК» припиняє співпрацю з міжнародною платіжною системою VISA. Всі клієнти-держателі платіжних карток МПС VISA, які були емітовані ПАТ «ВТБ БАНК», зможуть користуватися зазначеними платіжними картками як в Україні, так і за її межами, без будь-яких обмежень до 20 лютого включно», – йдеться в повідомленні ВТБ Банку.
Клієнтам банку була запропоновано альтернативу: останні два місяці користувачам платіжних карток VISA безкоштовно випускали під діючий картковий рахунок платіжні картки системи MasterCard того ж класу.
 
Це дозволить уникнути дискомфорту клієнтів від припинення роботи з VISA.
«До 20 лютого клієнти мають можливість одночасно використовувати для розрахунків і картку VISA, і картку MasterCard. З 21 лютого обслуговування карток VISA буде повністю припинено, а клієнти зможуть продовжити користуватися платіжними картками MasterCard без відкриття нового карткового рахунку», – підкреслили в ВТБ Банку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас