Електромобілі Volkswagen «візьмуть курс» на Apple (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобілі Volkswagen «візьмуть курс» на Apple (фото)

Технології&Авто
4519
Електромобілі Volkswagen будуть створюватися в такому ж мінімалістичному стилі, як і продукція Apple. Про це в своєму інтерв’ю Reuters сказав Клаус Бішоф, головний дизайнер автомобілів Volkswagen.
Минулого року Volkswagen прийняв стратегію розвитку електромобілів. Через кілька років у кожної моделі цього німецького бренду буде електрична версія. При цьому VW планує випускати і «чисті» електромобілі, тобто їх побудують на абсолютно новій платформі. Інвестиції цієї компанії в розробку і випуск електромобілів і автономних систем водіння складуть 34 млрд. євро.
Клаус Бішоф каже, що електромобілі Volkswagen матимуть мінімалістичний дизайн. У цьому німецькі дизайнери мають намір брати приклад з продукції Apple. Але чому саме з Apple? Тому, що дизайн продукції цього бренду допоміг відокремити їх від Samsung і Sony. В результаті продукцію Apple цінують у всьому світі.
Електромобілі Volkswagen «візьмуть курс» на Apple (фото)
«Зараз ми переглядаємо цінності. Електромобілі повинні бути красивими і простими. Рішення про їх дизайн дуже важливе. Воно надовго вплине на дизайн наших автомобілів. Ми дуже серйозно працюємо над новими електричними концептами», – сказав Бішоф.
За словами Бішофа, в наступному місяці на автосалоні в Женеві компанія Volkswagen покаже відразу кілька нових електромобілів. Серед них будуть хетчбек, кросовер і мікробус сімейства I.D.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас