Полтавський аеропорт прийме перший міжнародний рейс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полтавський аеропорт прийме перший міжнародний рейс

Фондовий ринок
1077
Аеропорт Полтава готується до запуску міжнародних чартерних рейсів, перший політ за маршрутом Полтава-Анталія запланований на травень цього року
Про це повідомляє ЦТС.
“Хоча у нас мало часу – амбітне завдання запуску першого пасажирського рейсу Полтава-Анталія в травні цього року втілюємо в життя!”, – повідомив перший заступник керівника Полтавської ОДА Андрій Песоцький.
З цією метою аеропорт відвідали виконавчий директор туроператора Join Up! Дмитро Сероухов і комерційний директор авіакомпанії Yanair Тарас Стригуненко. Разом з керівництвом області та підприємства вони обговорили кроки для поліпшення інфраструктури аеропорту.
“Ми обговорили першочергові ремонти в аеровокзалі і на злітній смузі. Остаточно визначилися з розміщенням зон прильоту і вильоту для міжнародних рейсів, а також зони обслуговування пасажирів внутрішніх перельотів. Тому в попередній план розміщення службових приміщень доведеться внести деякі корективи – але вони для більшої зручності людей”, – зазначив Андрій Песоцький.
Зокрема, сходи на другий поверх терміналу будуть розділена навпіл. Це дозволить пасажирам міжнародних рейсів після проходження державного кордону не перетинатися з персоналом аеропорту. Також на другому поверсі терміналу з’явиться кафе і ігрова зона для дітей.
Крім цього, керівництво Полтавської області планує закупити кілька одиниць техніки для обслуговування літаків і відремонтувати злітно-посадкову смугу. “Наступний етап – безпосередні ремонти в перепланованих приміщеннях, закупівля кількох одиниць техніки для обслуговування літаків. А з настанням тепла займемося злітною смугою”, – підсумував заступник керівника Полтавської ОДА.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас