Найдешевші VR-окуляри будуть продаватися за ціною дорогого смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдешевші VR-окуляри будуть продаватися за ціною дорогого смартфона

Технології&Авто
737
Голова стартапу Magic Leap Роні Абовітц розповів, що найбільш очікувана ринком AR-гарнітура буде випущена в кількох версіях. Точні ціни він не назвав, але сказав, що найдешевшу версію можна буде придбати за ціною, порівнянною з вартістю топових смартфонів, пише Verge.
Наприкінці минулого року один з найбільш відомих технологічних стартапів Magic Leap нарешті представив свою гарнітуру доповненої реальності. Її виходу передувало збирання інвестицій в розмірі $1,9 млрд, судові позови і навіть визнання власного безсилля. Те, що від компанії чекали занадто багато, її голова списав на непорозуміння. Але, тим не менш, пристрій під назвою Magic Leap One вийшов в світ. Так, в ньому немає обіцяної технології проектування на сітківку, але зате він обладнаний комплектом датчиків і камер, а в його основі лежить запатентована технологія Digital Lightfield.
Абовітц вперше зробив натяк на вартість гаджета. Він розповів, що в планах випустити кілька версій пристрою. Серед них буде та, що націлена на масового користувача. Але масовість не означає дешевизну, уточнив він. Найдешевша модель буде коштувати, як останні моделі у провідних виробників смартфонів. Так, iPhone X можна купити сьогодні за $1000, отже, найдешевша AR-гарнітура Magic Leap буде продаватися за схожі гроші.
Стартап набув популярність в першу чергу через свої амбіції і красиві рекламні відеоролики. Компанія пообіцяла створити гарнітуру, яка інтегрує віртуальний світ в реальний так якісно, як не вдавалося нікому. Свої плани Magic Leap підкріплювала вражаючими відео, але не ділилася технічними подробицями, посилаючись на секретність.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас