В Україні тепер можна розлучатися через Facebook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні тепер можна розлучатися через Facebook

Фондовий ринок
1104
Щороку в Україні через суд розривається близько 100 тис. шлюбів. Щоб якось полегшити цей малоприємний процес, Адвокатське об’єднання Juscutum запустило у Facebook спеціальну програму-бота, яка подає судові позови і запрошує до суду. 24 січня 2018 року український суд вже ухвалив перше рішення про розірвання шлюбу, де подав позов SudoBot.
Таким чином, звертатися до юриста тепер необов’язково. Необхідно лише заплатити стандартний єдиний платіж за подання позову про розлучення в 950 грн., кажуть про своє ноу-хау в АО Juscutum.
Щоб розлучитися через Facebook, потрібно зайти на сторінку SudoBot в соцмережі, натиснути кнопку «Надіслати повідомлення» і почати спілкування з ботом. Робот попросить надати деякі дані про себе і другого з подружжя. В кінці бот відправляє підготовлену позовну заяву на підпис адвокатам, після чого вона потрапляє в суд. Програма працює цілодобово.
Бот подбає і про позов, і про сплату судового збору. Алгоритм також підкаже, як краще поводитися на судовому засіданні і складе приблизний план дій для заявника після того, як йому надійде повістка.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас