Жебрівський заявив, що Японія виділить $4 млн відновлення Донбасу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жебрівський заявив, що Японія виділить $4 млн відновлення Донбасу

Казна та Політика
115
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Павло Жебрівський заявив у Фейсбук, що Японія виділить 4 млн доларів для відновлення зруйнованої інфраструктури Донбасу.
«Японія виділить 4 млн доларів через гуманітарні організації для допомоги і відновлення зруйнованої інфраструктури Донецької області — як на окупованих, так і на контрольованій українським урядом її частини», — зазначив Жебрівський.
Він додав, що крім цього в 2018 році компанія «Вода Донбасу» завдяки фінансовій підтримці Японії отримає броньований автомобіль, щоб працівники могли безпечніше й ефективніше виконувати свою роботу.
«Такі плани на цей рік озвучив Шигекі Сумі, надзвичайний і повноважний Посол Японії в Україні під час нашої з ним зустрічі у Краматорську», — додав Жебрівський.
За інформацією Жебрівського, крім представників посольства Японії на зустрічі була присутня делегація УВКБ ООН в Україні на чолі з представником Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні паном Пабло Матеу.
«Спільно обговорили нещодавно ухвалений закон про реінтеграцію окупованих територій, а також визначили напрямки спільної роботи у цьому році. Зокрема, почув розуміння як з боку Шигекі Сумі, так і Пабло Матеу про необхідність підтримувати проекти з відновлення пошкодженого житла, а також водо- і газопостачання мешканців як окупованої, так і підконтрольної українському уряду території Донбасу», — підсумував голова Донецької ВЦА.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас