ФДМУ удвічі знизив початкову приватизаційну вартість Херсонської ТЕЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ удвічі знизив початкову приватизаційну вартість Херсонської ТЕЦ

Фондовий ринок
166
Фонд державного майна України визначив початкову вартість і умови продажу Херсонської ТЕЦ. У порівнянні з попередньою спробою приватизації підприємства, ціну знижено удвічі.
Про це повідомляє в.о. голови ФДМУ Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.
“Визначена початкова вартість і умови продажу Херсонської ТЕЦ. Відповідне рішення прийнято на Урядовому комітеті. Так, на продаж виставляється 99,8 відсотків пакету акцій «Херсонської теплоелектроцентралі». Вартість – 75,7 мільйонів гривень”, – зазначив Трубаров.
Продаж відбудеться за принципом аукціону з відкритістю пропонування ціни.
Серед умов: розвиток підприємства в економічній, соціальній, інвестиційній, природоохоронній та у сфері корпоративних відносин. Зокрема, протягом 5 років новий власник має провести модернізацію котельного обладнання. Виконувати рекомендації екологічного аудиту, надавати споживачам послуги відповідно до договорів та зменшити витрати палива на відпуск теплової енергії.
Навесні 2017 року ФДМУ вчергове виставляв на приватизацію Херсонську ТЕЦ за стартовою ціною 155 млн грн, однак не знайшов покупців.
Восени 2017 року про можливість участі у приватизації Херсонської ТЕЦ з подальшою її реконструкцією заявила міжнародна компанія GESS.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас