В Арізоні можна буде платити податки в біткойнах та інших криптовалютах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Арізоні можна буде платити податки в біткойнах та інших криптовалютах

Фінтех і Картки
192
Сенат штату Арізона ухвалив законопроект, метою якого є дозволити резидентам штату платити податки в біткойнах та інших криптовалютах.
Минулого місяця група законодавців представила законопроект, який, якщо він буде прийнятий, дозволить платникам податків використовувати біткойни або інші криптовалюти для сплати “податків, а також відсотків і штрафів” у департамент доходів штату. Департаменту, в свою чергу, матиме 24 години для конвертації цих коштів у долари США.
Сенат штату схвалив законопроект 8 лютого. Після цього законопроект був направлений до Палати представників штату для подальшого розгляду.
Хоча ще рано говорити про успішне завершення цієї ініціативи, але ухвалення законопроекту сенатом – це, безумовно, хороший знак.
Представник штату Арізона, Джефф Віннінгер, один із співавторів законопроекту, а також ініціатор декількох пов’язаних законопроектів, один з яких пов’язаний з використанням технології блокчейн, нещодавно заявив в інтерв’ю Fox News, що метою даної зміни податкового законодавства є популяризація криптовалют, а також створення нових сценаріїв для їх використання.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас