Американське місто Берклі проведе ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американське місто Берклі проведе ICO

Технології&Авто
414
Берклі може стати першим містом в США, яке проведе первинне розміщення монет (ICO). Адміністрація міста планує продавати токени, забезпечені державними облігаціями. Зібрані кошти підуть на будівництво доступного житла та допомогу бездомним.
Влада Берклі в штаті Каліфорнія навесні анонсує подробиці першого в Америці ICO на муніципальному рівні. Адміністрація планує продавати інвесторам токени, забезпечені державними облігаціями. В подальшому токенами можна буде оплачувати покупки в магазинах, їжу в ресторанах і навіть оренду житла.
Залучені через ICO кошти вкладуть у будівництво доступного житла і в соціальну сферу. В першу чергу, влада міста має намір допомогти бездомним, число яких зростає з кожним роком. Як пояснює Business Insider, люди без певного місця проживання отримають токени безкоштовно і зможуть оплачувати ними товари і послуги в компаніях-партнерах адміністрації.
Депутат міської ради Берклі Бен Бартлетт не приховує, що таким способом місто хоче відокремитися від федерального бюджету і адміністрації президента США Дональда Трампа. «Берклі завжди був центром протистояння, але щоб це протистояння працювало, нам потрібні свої гроші».
Рішення про проведення ICO в Берклі виникло після підписання закону про податкову реформу. Адміністрація Трампа має намір скоротити податки для юридичних осіб і деяких груп фізичних осіб. Ця ініціатива може вплинути на приватних підрядників, які займаються будівництвом доступного житла в США. За оцінками консалтингової фірми Novogradac & Company, в найближчі 10 років через податкову реформу число доступного для оренди житла скоротиться на 235 000 будинків і квартир.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас