Procter & Gamble скоротить сотні працівників у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Procter & Gamble скоротить сотні працівників у США

Фондовий ринок
372
Американська компанія Procter & Gamble Co. (P&G), найбільший в світі виробник споживчих товарів, скоротить кілька сотень робочих місць в рамках реструктуризації бізнесу.
Як повідомляється в прес-релізі компанії, до 2020 року вона планує закрити виробництво засобів для миття посуду на заводі в Канзас-Сіті, де працюють 280 співробітників. Крім того, будуть звільнені 500 працівників фабрики в Айові, де виробляються продукція для догляду за волоссям і тілом.
Виробництво буде перенесено на нову фабрику в Західній Вірджинії, яка відкриється в поточному році. На ній до 2020 року буде задіяно близько 900 осіб.
Ці зміни є частиною 10-річного плану по реорганізації мережі фабрик, складів і офісів, що стартував в 2012 році і покликаний прискорити доставку продукції ритейлерам. План став відповіддю на зростання темпів роздрібних продажів в електронній торгівлі і став ключовою ланкою в довгостроковому плані по скороченню витрат.
P&G володіє 25 заводами в США (з урахуванням заводу в Західній Вірджинії), де працюють 25 тис. осіб. В результаті реструктуризації компанія відкрила 6 консолідованих центрів, де відвантаження і відправлення товарів виконується роботами і людьми з використанням комп’ютерних алгоритмів. Після завершення програми в Procter & Gamble планують доставляти 80% продукції до точок продажів у США протягом доби.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас