Глава Мінфіну Південної Кореї висловив свою думку щодо криптовалют і блокчейну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Мінфіну Південної Кореї висловив свою думку щодо криптовалют і блокчейну

Світ
696
Під час поїздки в Китай міністр фінансів Південної Кореї Кім Донг-Йон заявив, що блокчейн може «зруйнувати світ і повністю змінити його». Він також сказав, що технологія «є важливим технологічним проривом для розвитку четвертої промислової революції», пише Cointelegraph.
Під час зустрічі з головою Народного банку Китаю Чжоу Сяочуанем міністр фінансів Південної Кореї Кім Донг-Йон розповів про необхідність більш тісної співпраці з Китаєм для розвитку блокчейн-технологій.
«Міністерство фінансів Південної Кореї не планує і не збирається знищувати або забороняти криптовалюти, – сказав він. – Блокчейн – це важливий технологічний прорив на шляху до четвертої промислової революції, тому міністерство буде дотримуватися обачного підходу до регулювання цього ринку. Але на зловживання при використанні криптовалют будуть накладені суворі обмеження».
Раніше міністр також говорив про те, що майнінг необхідний і є важливою складовою блокчейн-мереж з відкритим кодом. Якщо не буде криптовалют, у людей не буде стимулу брати участь у роботі блокчейн-компаній, через що публічний блокчейн перестане існувати. «Це не стосується централізованих і контрольованих блокчейнів, – сказав він. – Але якщо ми говоримо про публічні блокчейн-мережі, то їм необхідний майнінг для генерування блоків і стимулювання учасників мережі».
Хоча південнокорейський уряд і апарат президента Мун Чже Іна кілька разів підтвердили, що не мають наміру забороняти криптовалютний трейдинг, міністр фінансів Кім Донг-Йон в ході свого виступу ще раз заявив, що Південна Корея має намір регулювати і стимулювати ринок криптовалют, щоб захистити інвесторів і сприяти зростанню бізнесу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас