А-Клуб - кращий приватний банкінг за даними журналу Euromoney — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

А-Клуб - кращий приватний банкінг за даними журналу Euromoney

Особисті фінанси
64
A-Клуб Альфа-Банку Україна визнаний кращим сервісом приватного банківського обслуговування в Україні за підсумками дослідження Euromoney Private Banking and Wealth Management в 2017 році. Це дослідження щорічно проводить авторитетний європейський журнал про фінанси Euromoney.
A-Клуб, підрозділ Альфа-Банку Україна, що спеціалізується на приватному банківському обслуговуванні заможних клієнтів, третій рік поспіль отримує нагороду Euromoney як кращий сервіс серед українських фінустанов (номінація Private Banking Services Overall).
“Ми вдячні колегам по ринку за високу оцінку нашої роботи. Команда А-Клуб і надалі буде намагатися перевершувати очікування клієнтів, будувати довгострокові відносини, надаючи унікальний сервіс”, – коментує Вікторія Півнєва, директор підрозділу приватного банкінгу А-Клуб Альфа-Банку Україна.
Дослідження Euromoney Private Banking and Wealth Management 2017 року стало 14-м в історії видання. Це провідний міжнародний рейтинг кращих постачальників послуг і продуктів для заможних людей. У 2017 році в дослідженні взяли участь представники банків, сервісів приватного банківського обслуговування та компаній з управління активами з 70 країн світу.
Журнал Euromoney – фінансове видання зі штаб-квартирою в Лондоні, яке видається з 1969 року і вважається одним з найавторитетніших ЗМІ про фінансовий ринок у всьому світі.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас