У криптовалюту для ставок на кіберспорт вклали понад $87 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У криптовалюту для ставок на кіберспорт вклали понад $87 млн

Фінтех і Картки
478
У криптовалюту для ставок на кіберспорт вклали понад $87 млн. Про це в інтерв’ю VentureBeat розповів глава компанії Unikrn Рахул Суд. За його словами, з момент проведення минулої осені ICO токенів UnikoinGold продано вже 130 млн «монет». Виручка склала 112 тис. одиниць криптовалюти ефір.
Рахул Суд – один з найвідоміших підприємців в індустрії комп’ютерних ігор. У 2014 році він покинув Microsoft Ventures і заснував стартап Unikrn, що організовує кіберспортивні змагання і дозволяє робити ставки на їх результати. Він також став першим, хто у великих масштабах використовував в сфері комп’ютерних ігор блокчейн і криптовалюти. Восени 2017 року відомий венчурний підприємець Марк К’юбан вклав в компанію Суда $25 млн в ході первинного розміщення ігрової криптовалюти UnikoinGold.
Спочатку Суд запустив токен UnikoinSilver, який не може бути обміняний на звичайні гроші і виконує роль віртуальної валюти в світі геймерів. За неї, наприклад, можна купувати «скіни» – «Прокачані» геймерами персонажі комп’ютерних ігор, а також робити ставки на результати кіберспортивних матчів, виграш від яких, однак, монетизувати було неможливо.
Суд не приховує, що звернутися до блокчейну його змусила заборона на онлайн-ставки, що діє в багатьох американських штатах. При цьому, він запевняє, що блокчейн Unikrn є приватним, тобто не анонімним і повністю контролюється регуляторами.
Гральна компанія, прагнучи задовольнити зростаючий попит, запустила і справжню криптовалюту, яку можна вивести з системи, обмінявши на звичайні гроші. За словами глави Unikrn, на цей момент продано 130 млн токенів UnikoinGold. Виручка склала 112 000 одиниць ефіру, оскільки блокчейн компанії заснований на платформі Ethereum. За поточним курсом це більше $87 млн, що робить ICO UnikoinGold одним з найбільших. При цьому Рахул Суд зазначає, що приблизно половину покупців склали 4 млн користувачів гральної платформи Unikrn. Решта – це спекулянти, які сподіваються заробити на зростанні курсу ігрової криптовалюти.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас