Україна отримала безвіз з островами в Карибському морі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна отримала безвіз з островами в Карибському морі

Казна та Політика
1104
У Вашингтоні відбулася урочиста церемонія підписання угоди про взаємне скасування візових вимог між Україною і острівною державою Антигуа і Барбуда.
Як повідомляється на Facebook-сторінці Посольства України в США, відповідні документи підписали Посол України в США Валерій Чалий і Посол Антигуа і Барбуди в США Рональд Сандерс.
Відзначається, що Чалий подякував Антигуа і Барбуді за підтримку ініціатив України в рамках ООН, зокрема щодо захисту територіальної цілісності України та статусу окупованої території Криму.
Український дипломат також наголосив, що підписання цієї угоди – це не тільки розвиток важливих туристичних і ділових можливостей для громадян України та Антигуа і Барбуди, але й свідчення налагодження активного політичного діалогу та взаємодії двох країн, зокрема щодо співпраці в міжнародних організаціях, допомоги у захисті прав та інтересів громадян за кордоном, налагодження студентських обмінів та інформування країн Карибського регіону про ситуацію в Україні.
Безвізова угода передбачає перебування в країнах на строк, що не перевищує 90 днів протягом 180 днів.
Антигуа і Барбуда – незалежна держава на островах Антигуа, Барбуда і Редонда в групі Малих Антильських островів у східній частині Карибського моря. Населення країни – понад 80 тисяч осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас