Citibank Europe реструктуризує заборгованість Рубіжанського КТК за кредитом на $16 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citibank Europe реструктуризує заборгованість Рубіжанського КТК за кредитом на $16 млн

Кредит&Депозит
276
Redcliffe Partners виступила юридичним радником Британської філії Citibank Europe Plc у питанні реструктуризації заборгованості за кредитом в розмірі $16 млн, наданим ПАТ “Рубіжанський картонно-тарний комбінат” (Луганська обл.) в рамках кредитної лінії в розмірі до $88 млн (Кредит РКТК).
Згідно з повідомленням Redcliffe Partners, юридична підтримка транзакції включала підготовку договору про внесення змін і викладення в новій редакції Кредиту РКТК, підготовку і підписання договорів про внесення змін до договору забезпечення, збір та перевірку попередніх умов і підготовку юридичних висновків.
РКТК, що працює на ринку упаковки з 1991 року, спеціалізується на випуску складових для гофрокартону і його переробці в гофротару (в тому числі ящиків для важких вантажів), а також картону-основи для гіпсокартону.
У числі споживачів його продукції – великі кондитерські компанії, виробники сокової продукції, сигарет та інших виробів.
Як повідомлялося, в 2017 році обсяг товарної продукції двох комбінатів (з урахуванням дочірнього Трипільського пакувального) в грошовому вираженні зріс майже на 31% – до 4 млрд 334 млн грн, при цьому випуск гофроящиків збільшився на 10% – до 226,77 млн ​​кв. м.
Станом на 3 квартал 2017 року компанії DS Smith Ukraine Limited (Великобританія) та Кomelinco Trading Ltd. (Кіпр) володіють рівними пакетами акцій РКТК – по 49,59%.
РКТК в листопаді 2007 року підписав кредитний договір з лондонською філією Citibank N.A. (США), Deutsche Investitions und Entwicklungsgesellschaft (DEG, входить до групи KfW, Німеччина) і Investkredit Bank (Австрія) на суму EUR60 млн для фінансування проекту модернізації паперового виробництва, енергоблоку та обладнання, а також з метою рефінансування існуючих позик.
Організатором угоди виступив Citibank N.A. У січні 2012 року був укладений переглянутий п’ятирічний кредитний договір з цією групою кредиторів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас