Названо криптовалюту, що найбільше розчарувала — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо криптовалюту, що найбільше розчарувала

Фінтех і Картки
15802
Одна з криптовалют мережі Ripple – XRP може претендувати на звання найбільшого розчарування для інвесторів.
Про це пише CoinDesk.
У січні її вартість рекордно зросла – майже до 3,8 долара США, потім її курс почав падати. На 4 лютого XPR коштувала 0,86 долара (мінус 80 відсотків до історичного максимуму).
CoinDesk також зазначає, що курс Ripple в січні зростав в тому числі на чутках про додавання активу на платформу Coinbase. Майданчик, однак, поки так і не включив XRP у торги.
Це, як і падаючі ринкові показники, “висить важким тягарем” на XRP, також зазначається в матеріалі.
За даними Coinmarketcap 4 лютого, капіталізація XRP склала 34 мільярди доларів, на піку ціни криптовалюти цей показник досягав 138 мільярдів доларів. У серпні 2017 року XRP витіснила Bitcoin Cash з третього місця за капіталізацією.
Нагадаємо, в США з 1 січня ввели податки на обмін біткойнів. Єврокомісія закликала фінансових регуляторів терміново оновити правила, щоб впоратися з нестабільністю криптовалют. Південна Корея посилила правила торгівлі на криптобіржах, зажадавши викорінити анонімність. Крім того, Китай має намір заборонити майнінг біткойна в країні через побоювання з приводу надмірного споживання електроенергії і фінансових ризиків, а влада Індії пообіцяла “вжити будь-яких заходів щодо викорінення використання криптоактивів як платіжної системи”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас