Британська компанія створює ракету в Дніпрі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська компанія створює ракету в Дніпрі

Технології&Авто
1382
Британська компанія Skyrora, науково-дослідний центр якої розташований в Дніпрі, в першому кварталі 2018 року проведе випробування двигуна RP-1 суборбітальної ракети Skyrora 1, а в четвертому – тестовий запуск носія, повідомляє SpaceNews.
“Зараз все йде дуже швидко. Ми вже роздрукували на 3D-принтері різні компоненти нашого суборбітального носія і обговорюємо його тестування. Ми очікуємо істотне зростання нашої британської команди в першому кварталі, особливо з виробничого боку бізнесу“, – заявив менеджер з розвитку бізнесу Даніель Сміт. Старт британсько-українського носія, призначеного для запуску наносупутників, відбудеться з майданчика, розташованого в Шотландії. Згідно з планом, тяга Skyrora 1 на рівні моря складе 30 кілоньютонів.
Двигун носія працює на гасі і перекисі водню.
“Як британській компанії нам корисно мати доступ до українських знань, які можуть підтримати нашу діяльність, — сказав Сміт. — Ми передаємо деякі проектні завдання українській стороні, у якої є необхідний досвід у запуску діючих носіїв та молоді динамічні випускники університетів“.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас