КМДА: в київських кіосках не мають права продавати алкоголь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: в київських кіосках не мають права продавати алкоголь

Казна та Політика
387
Київські кіоски не мають права продавати алкоголь людям, незважаючи на повідомлення Міністерства юстиції (там заявили, що вже зняли заборону на торгівлю алкоголем в МАФах). Оскільки немає відповідних положень у договорах про пайову участь, які підприємці підписали з Київською міськадміністрацією, пояснив начальник управління контролю за благоустроєм КМДА Тарас Панчій.
«Міська влада може обирати функціонал здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах. На поточний момент у переліку просто немає цього функціоналу — алкоголю», — зазначив Панчій.
Якщо кіоскери столиці всупереч всьому відновлять продаж хмільних напоїв, київські чиновники погрожують анулюванням дозволів на роботу.
«Департамент торгівлі перевіряє функціонал і виписує штраф у разі порушення. Ось чому зараз по алкоголю анулюють документи. Інспекторський склад виявляє порушення, фіксує їх на фото-відео і передає все це в комісію. В результаті підприємцю анулюють документи, і він взагалі може втратити права торгувати», — запевнив Панчій.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас