Компанія Ілона Маска почала продавати вогнемети - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ілона Маска почала продавати вогнемети - ЗМІ

Світ
856
Американський мільярдер Ілон Маск, відомий насамперед як засновник компаній SpaceX і Tesla, оголосив, що ще одна його фірма — Boring Company — найближчим часом почне продавати в США вогнемети.
Про це повідомляє “Дело” з посиланням на ТechСrunch.
Оголошення про початок прийому попередніх замовлень на вогнемети Маск розмістив у себе в Twitter, супроводивши пост посиланням на сайт компанії. Підприємець додав, що такий пристрій не тільки пожвавить будь-яку вечірку, але й допоможе у випадку зомбі-апокаліпсису. “Коли почнеться зомбі-апокаліпсис — ви будете раді, що купили вогнемет. Ефективний проти натовпу живих мерців. Якщо виявиться, що це не так — ми повернемо гроші!” — додав Маск.
На сайті Boring Company однойменні вогнемети бажаючим пропонуються по $500. В описі зазначається, що поставки планують розпочати навесні. На тій самій сторінці компанія продає і вогнегасники — їх вартість становить $30 за штуку. Маск ще в грудні пообіцяв випустити вогнемет у разі, якщо зуміє продати 50 тис. кепок з логотипом Boring Company. Головне завдання цієї компанії — будівництво тунелю, який з’єднає Балтімор, Вашинтон, Нью-Йорк та Філадельфію. Після того, як необхідну кількість кепок було продано, користувачі інтернету знайшли на сайті фірми захищену паролем сторінку із зображенням вогнемету. При цьому вони відзначили, що його дизайн сильно нагадує страйкбольну гвинтівку.
Вогнемети дійсно продаються в США вільно і користуються популярністю. Формально вони вважаються не зброєю, а пристроєм для розваги або ж інструментом для прибирання снігу та знищення бур’янів. При цьому часто такі пристрої коштують дорожче, ніж вогнемет Маска.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас