Apple запустить месенджер для підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple запустить месенджер для підприємців

Технології&Авто
445
Корпорація Apple навесні 2018 року представить Business Chat — нову функцію в iMessage, яка дасть можливість користувачам безпосередньо спілкуватися з бізнесом.
Про це пише TechCrunch з посиланням на джерела.
На конференції WWDC 2017, де була показана розробка, представник компанії розповів, що Business Chat дозволить компаніям взаємодіяти безпосередньо із споживачами, відповідаючи на їхні запитання, вирішувати проблеми і отримувати платежі з iPhone, iPad і Apple Watch, не виходячи з чату.
Business Chat буде інтегрований з іншими продуктами для обслуговування клієнтів, такими як LivePerson, Salesforce, Nuance і Genesys. Компанії зможуть інтегрувати всі бізнес-процеси в програму, зазначають розробники. Нова функція дасть можливість клієнтам планувати зустрічі і здійснювати покупки в Business Chat.
Першими, хто протестує дану можливість, будуть комапнії: Discover, Hilton, lowe’s і Wells Fargo.
Споживачі зможуть знайти компанію і почати спілкування через Safari, Maps, Spotlight і Siri. Представники корпорації в розмові з виданням відмовилися підтвердити інформацію про терміни запуску проекту.
Розробники впевнені, що новинка перетворить iMessage на комунікаційну платформу, яка зможе конкурувати з Messenger від Facebook.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас