У Давосі назвали глобальні загрози безпеці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Давосі назвали глобальні загрози безпеці

Кримінал
670
Кризу світової безпеки в 2018 році можуть спровокувати непорозуміння між лідерами Північної Кореї і США, вважають учасники форуму в Давосі.
Однією з головних світових загроз, які можуть викликати кризу безпеки вже в 2018 році, є непорозуміння між лідерами Північної Кореї і США. Про це заявив професор міжнародних відносин Сеульського національного університету Лі Гин на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, повідомляє Укрінформ.
“Головними викликами для системи глобальної безпеки можуть стати непорозуміння, невірні оцінки і хибні уявлення лідерів. Особливо, коли США і Північна Корея посилають один одному сигнали замість того, щоб почати прямий діалог між лідерами двох країн”, – підкреслив професор.
На його переконання, небезпечна риторика Дональда Трампа породжує ще більшу напругу і не сприяє спокою не тільки на Корейському півострові, але і в світі.
Він пропонує розв’язати корейську ядерну проблему виключно шляхом багатостороннього діалогу, обов’язково – за участю офіційного Вашингтона і Пхеньяна.
У свою чергу співробітник Центру Карнегі за міжнародний мир Мозес Наїм зазначає, що в сучасних умовах варто особливу увагу звертати на захист від кібератак, які можуть мати надзвичайно серйозні наслідки для економіки, суспільного і політичного життя країн.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас