Facebook придбала стартап — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook придбала стартап

Фондовий ринок
459
Він надає клієнтам API, який зможе швидко перевірити на справжність різні документи користувачів, будь то паспорт або водійські права.
Стартап веде розробки в галузі біометрії і розпізнавання облич. Завдяки своїм досягненням Confirm.io за три роки залучив не менше 4 млн. доларів від інвесторів, серед яких була велика інвестиційна компанія Cava Capital.
Анонс угоди відбувся на офіційному сайті стартапу: «При запуску Confirm.io наша місія полягала в тому, щоб стати надійною платформою для ідентифікації, на яку можуть спиратися інші служби багатофакторної перевірки. Тепер ми готові зробити наступний крок разом з Facebook.
Стартап підкреслив, що всі пропозиції, що діяли раніше, будуть згорнуті. Всі співробітники стануть членами команди Facebook, а Confirm.io як організація буде ліквідована.
Facebook підтвердила купівлю стартапу, але мету придбання не прояснила: «Ми раді вітати команду Confirm в Facebook. Їхні технології і знання допоможуть забезпечити безпеку нашої спільноти».
Поки IT-індустрія тільки гадає, для чого саме Facebook придбала Confirm. Один з варіантів – аутентифікація користувачів після злому сторінки або втрати пароля. Схожу технологію соціальна мережа тестує з вересня 2017 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас