"Укрзалізниця" візьме в оренду у Литви вантажні локомотиви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" візьме в оренду у Литви вантажні локомотиви

Фондовий ринок
622
ПАТ “Укрзалізниця” і Литовські залізниці підписали протокол про наміри щодо залучення УЗ вільного парку вантажних локомотивів у Литовських залізниць. Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці”.
“У рамках робочого візиту до Вільнюса (Литва) в. о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов провів переговори з гендиректором АТ “Литовські залізниці” Мантасом Бартушкою. За результатами зустрічі керівники української і литовської залізниць підписали протокол про наміри щодо залучення “Укрзалізницею” вільного парку вантажних локомотивів у Литовських залізниць”, – розповіли в УЗ.
Під час переговорів Кравцов і Бартушка також підбили підсумки вантажних перевезень за минулий рік та обговорили питання пасажирського сполучення між Україною та Литвою, прогнози вантажних перевезень і тарифної політики на 2018 рік, а також курсування контейнерного поїзда “Вікінг”.
Раніше Кравцов повідомляв, що УЗ розглядає як один з варіантів поповнення парку локомотивів на піковий період вантажоперевезень їх оренду в країнах Балтії.
“Є кілька варіантів, у кого передбачається брати в оренду локомотиви. Уже ведуться переговори з залізницями в Казахстані і Білорусі. Потенційно можемо залучати з Прибалтики і Грузії. В першу чергу нас цікавить оренда, як механізм покриття сезонних піків перевезень по тих напрямах, де немає сенсу мати такий парк локомотивів цілий рік”, – розповів Кравцов в інтерв’ю ЦТС.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас