Starbucks розглядає вихід на український ринок - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Starbucks розглядає вихід на український ринок - Кличко

Фондовий ринок
1456
Американська мережа кав’ярень Starbucks вивчає питання про вихід на ринок України, повідомив мер Києва Віталій Кличко, виступаючи на панелі в Українському Домі в Давосі в середу.
При цьому він запевнив, що зробить все можливе для заходу американської мережі кав’ярень в Україну.
Перший в історії Український Дім в Давосі (Швейцарія) проходить під час щорічної зустрічі в рамках Всесвітнього економічного форуму в січні 2018 року. Український Дім буде працювати протягом тижня під гаслом “Україна: Креативність. Інновації. Можливості” і покликаний стати динамічним дискусійним хабом. Український Дім продемонструє глобальним лідерам бізнесу, політики та громадянського суспільства інвестиційний потенціал і бізнес-можливості України. Український Дім відкритий з 22 до 26 січня 2018 року.
Організатором проекту виступає Українська асоціація венчурного і приватного капіталу (UVCA) в партнерстві з Western NIS Enterprise Fund і Фондом Віктора Пінчука.
Традиція організації так званих “домів” у Давосі – не нова. Протягом багатьох років її створювали уряди, великі корпорації і серйозні організації. Зараз, вперше за 50 років існування форуму Україна прогресує, в повній мірі розкриває потенціал і надійно підтримує свій імідж європейського хабу технологій і інновацій.
Золотим спонсором Українського Дому є компанія Ciklum, Срібним спонсором – Асоціація “ІТ України”.
Спонсорами дискусійних панелей є Horizon Capital, Bitcoin Foundation Ukraine, AgroHub, UNIT.City, Hacken, Northland Power і SocialBoost.
Склад Організаційного комітету Українського Дому (UHOC): Алекса Чопівський, директор UHOC; Андрій Колодюк (UVCA); Ольга Афанасьєва (UVCA); Ярослава Джонсон (WNISEF); Світлана Гриценко (Victor Pinchuk Foundation); Олена Кошарна (Horizon Capital) і Марина Вишегородська (Асоціація “ІТ України”). Проект реалізується у співпраці з UkraineInvest і Національною інвестиційної радою України.

Довідка Finance.ua:

  • Starbucks Corporation – американська компанія з продажу кави та однойменна мережа кав’ярень.
  • На грудень 2016 року мережа Starbucks об’єднувала понад 24 тис. торгових точок по всьому світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас