Стало відомо, коли Uber запустить безпілотне таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли Uber запустить безпілотне таксі

Технології&Авто
238
Компанія Uber Technologies Inc. вкладає кошти в розробку технології безпілотних автомобілів. Це дозволить запустити через півтора роки подібні транспортні засоби в деяких містах.
Про цю ініціативу розповів один з керівників компанії на саміті, що проходить у Давосі. Він сказав, що інновації будуть застосовуватися лише на окремих маршрутах. Згодом кількість маршрутів планується розширювати, повідомляє Центр транспортних стратегій.
Крім того, Uber планує в найближчому майбутньому приступити до розробки і впровадження літальних транспортних засобів. Передбачається, що такий транспорт перевозитиме людей в межах одного міста. За прогнозами керівництва дана технологія буде доступна через 10 років.
Також транспортна компанія збирається проводити перший публічний продаж акцій для необмеженого кола осіб. Дана можливість буде відкрита вже в наступному році.
Крім того, Uber вийде на рівень отримання прибутку протягом трьох років. Нагадаємо, що Європейський суд нещодавно визнав цю компанію транспортною, а не інформаційним сервісом, як це було раніше.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас